Joanna Sunesson ägare av Salong Creative

Jag kommer ifrån en familj som alltid arbetat inom frisöryrket och har själv nu varit frisör i 20 år och jag har gesällbrev. Min karriär består av att ha drivit en frisörsalong i åtta år på Östermalm i Stockholm.

Jag har deltagit i flertalet frisörutställningar, tävlingar och utbildningar på den välkända frisörskolan VidalSasson i London, samt Wella Professional i Stockholm, Warsawa och i Berlin.
Jag tog hem SM-guld i kategorin ”Bästa exotisk styling” 2016 i en tävling anordnad av GHD, samt har tagit hem både 1:a och 4:e plats i ”Färgning & Klippning” i en tävling anordnad i Polen.

Jag har en stor erfarenhet av att styla och klippa inför TV-inspelningar och modellfotograferingar och är specialist inom vågade/ reguljära och artistiska färgningstekniker och klippningar.

Joanna Sunesson - Salong Creative i Kalmar
Det sägs om mig ” Hon uttrycker sann glädje för frisöryrket och är vägledande inom att visualisera nya färgningar och klippningar både för sig själv och för att göra sig förstådd av sina klienter så att de känner sig trygga och går därifrån med ett stort ökat självförtroende.”
Copyright © Salong Creative